نکات سئو در نویسندگی چیست و 6 نکته کلیدی

نکات سئو در نویسندگی

سئو چیست:

در ابتدا باید مفهوم کلی سئوی سایت را بدانیم تا محتوای مقاله را متوجه شویم و سپس به نکات سئو در نویسندگی بپردازیم، سئوی  سایت مقوله ای است که طی آن رتبه بندی سایت ما در  موتور های جست و جو گر بهبود می یابد.

نویسندگی در سئو:

نویسندگی در سئو همان نویسندگی در موتور های جست وجو گر بهینه ساز است.

 

برای داشتن سئوی بهتر و بهینگی در موتور های جست و جو گر، باید به نکات سئو در نویسندگی توجه ویژه ای داشته باشیم. در این مدل از نویسندگی هدف ما تنها تحت تاثیر قرار دادن و جلب توجه موتور های جست و جو گر است که این عمل به طور اصولی با کار کردن روی تعدادی کلمه یا کلمات خاص باعث می شود به سئوی بهتر نزدیک تر شویم.

نکات سئو در نویسندگی

نکات سئو در نویسندگی:

در زیر به نمونه ای از نکات سئو در نویسندگی اشاره می کنیم:

تحقیق در مورد کلمات کلیدی:

کلمات کلیدی نقش مهمی در بهبود سئوی سایت شما دارند، به همین دلیل شما باید دوره های چند ماهه ای را در نظر بگیرید و در این دوره ها بر روی کلمات کلیدی مشخصی کار کنید و تولید محتوا کنید و پس از این دوره ها نتیجه ی کار خود را ببینید، برای انتخاب کلمات کلیدی مربوط به حوزه ی کسب و کارتان، می توانید در اینترنت جست و جو کنید که بی شمار مطلب در این باره وجود دارد.

 

برای بهبود نتایج سئو شما باید به اندازه ی کافی در این زمینه دانش داشته باشید و بتوانید کلمات را به راحتی به هم ربط دهید.

این امر نقش مهمی در بهبود سئوی سایت شما دارد و باعث بالا رفتن آن می شود.

 

کلمات کلیدی رقیب:

برای درک اینکه چه باید بنویسید  و چه کلماتی را باید در حوزه ی مقالاتتان کلیدی کنید می توانید مقالات رقیب را مطالعه کنید.

 

شما نباید از آن ها مقاله ای را کپی کنید بلکه باید با خواندن مقالات آن ها سعی در بهبود مقالاتی که مینویسید داشته باشید و در نتیجه ی آن سعی در جذب مخاطبان بیشتر داشته باشید.

 

استفاده از کلمات در جایگاه مناسب خود:

جایگاه هایی در نکات سئو وجود دارند که شامل موارد زیر می شوند:

برچسب های عنوان، توضیحات متا، ویژگی های alt، پیوند های داخلی، پیوند های خارجی.

این ها ویژگی هایی هستند که می توانند باعث بهبود بیشتر سئو شوند.

نکات سئو در نویسندگی

بالت ها:

گوگل به جایگاه هایی که شما در متن استفاده می کنید، اهمیت زیادی می دهد.

 

یکی از این جایگاه ها بالت ها هست، بالت ها متنی را از بقیه ی متن ها متمایز می کنند بنابراین استفاده از این مورد تاثیر زیادی دارد.

 

تگ عنوان:

تگ عنوان صد در صد باید شامل کلمات کلیدی باشد، طول این تگ باید تقریبا 60 کلمه باشد. روی این کار باید تمرکز زیادی داشت و با دقت این کار را انجام داد چرا که ارزشی که برچسب های عنوان دارند بالاتر از خود متنی است که می نویسید.

 

تگ عنوان در همه ی مقوله ها مهم است اما مهم ترین تگ عنوانی که باید روی آن تمرکز زیادی داشت، برچسبی است که در صفحه ی اصلی است.

 

حقه ای که می توان در این جا برای بهتر شدن روند سئو باید زد این است که در تگ عنوان شما می توانید از سه کلمه ی کلیدی که مهمتر از بقیه است استفاده کنید.

 

سادگی نوشتار:

افرادی که از وب سایت شما بازدید می کنند همگی انسان های فرهیخته و با سوادی نیستند، هر نوع انسانی ممکن است سایت شما را بررسی کند از بچه های مدرسه ای گرفته تا کهن سالان.

 

پس دلیل نمی شود هر چه که شما نوشتید را همه ی آن ها متوجه شوند  بنابراین شما باید سعی داشته باشید مطالب را ساده و فهیم ارائه دهید چرا که پیچیدگی در نوشتار باعث گیج شدن مخاطب و گنگ شدن مطلب می شود و اگر شما از سادگی در بیان متن و جملات استفاده کنید می توانید منظور خود را به راحتی مخاطب القا کنید و به فهم بیشتر مخاطب کمک کنید.

 

این از جمله کارهایی است که در جذب مخاطبان تاثیر زیادی دارد و می تواند آن ها را بیشتر به سایت شما بکشاند.

نکات سئو در نویسندگی

قبل از نوشتن مقاله، اصول نویسندگی و ساده نویسی و انسجام و یکپارچه نوشتن متن را یاد بگیرید و طبق اصول نویسندگی کنید.

هم چنین پس از نوشتن محتوای خود نیز آن را چندین بار بازنگری کنید و در صورت نیاز ویرایش کنید، سعی کنید در عین حال که از اصول سئو در مقاله ی خود بهره می برید از اصول نگارشی و محتوا نویسی نیز به خوبی بهره ببرید و تا جایی که ممکن است ساده سازی را الگوی نویسندگی خود قرار دهید.

 

عدم رعایت انسجام در متن و از آن شاخه به دیگر شاخه پریدن در گفتار شاید توجه موتور های جست و جو گر را بتواند جلب کند؛

 

چرا که این موتور ها همه ی متن را یک جا بررسی نمی کنند و قسمت به قسمت آن را بررسی می کنند اما این نوع نوشتار در جذب مخاطب تاثیرگذار نخواهد بود و باعث می شود محتوا گیرایی و جذابیت خود را از دست بدهد.

سعی کنید متون طولانی و جملات طولانی استفاده نکنید، چرا که خواندن آن ها نفس گیر است و برای کاربر جذابیتی ندارد.

 

برای همین جمله خود را پس از فکر کردن بنویسید. بعد از نوشتن، اول جمله ی فعلی را دوباره خوانی کنید و ویرایش کنید، سپس جمله ی بعدی را شروع کنید.

هر روز نوشتن نیز تاثیر بسزایی در روند شما دارد و باعث می شود نویسندگی تان قوی تر شود.

برای اینکه دستتان در نویسندگی قوی شود و ذهنتان در تفکر، از موضوع هایی که به آن علاقه دارید شروع کنید، هر چقدر که بیشتر در باره ی موضوع های مختلف بنویسید، رشد فکری و اجتماعی بیشتری را شاهد خواهید بود.

سعی کنید طبق سلیقه ی اکثریت کاربران سایت بنویسید و برای اینکار باید سعی کنید نویسنده ای حرفه ای و یکتا باشید و نوشته هایتان شبیه نوشته های دیگر نویسنده ها نباشد.

مطالعه ی زیاد نیز باعث تقویت نویسندگی می شود و بهترین روش برای مطالعه خواند کتاب های حوزه ی مرتبط است که می تواند ایده های جدید را در وجود شما پرورش دهد.

مطالب مرتبط
گذاشتن دیدگاه

ایمیل تان را وارد نکرده اید .وارد کردن ایمیل الزامی است