مدیریت برند و استراتژی برندینگ چیست ؟
این مقاله به توضیح موارد بالا می پردازد، پس اگر می خواهید اطلاعاتی را راجب آن ها به دست بیاورید در ادامه با ما همراه باشید.
مدیریت برند چیست؟
مدیریت برند همواره دارای استراتژی برندینگ نیز می باشد که قسمتی مهم از عمل بازار یابی را شامل می شود و برای پیشرفت در آن باید برند خود را توسعه ببخشید.
زمانی که شرکت تان برند خود را توسعه نبخشد و هم چنین به وعده هایی که می دهد عمل نکند و پای حرف ها و قول های خود نایستد، هم مشتریان ثابت خود را از دست می دهد و هم سودی را که از طریق این مشتریان عاید شرکت خواهد شد را.
پس در هر دو مورد شرکت ضرر می کند.
مشتریان در خرید های خود این را در نظر می گیرند که برندی که آن را معتمد می شمارند لنگه ندارد، بقیه ی آن به شما بستگی دارد که چطور مشتری های خود را حفظ کنید.
چنان چه بتوانید آن چه که مشتریان از شما انتظار دارند را عملی سازید، برند موفقی خواهید بود و روز به روز پیشرفت خواهید کرد.
یا خیر، اگر نتوانید نیاز های مشتریان را عملی سازید و به آن ها پاسخ های مناسبی دهید، در این صورت است که به مرور و با ادامه ی این روند مشتریان خود را از دست خواهید داد.
از دست دادن مشتری به معنای از دست دادن آبرو، حیثیت و سود همزمان است.
در این صورت است که اعتبار برند شما کاسته می شود و به مرور با شکست مواجه می شود.
میتوانید این مقاله را نیز مطالعه کنید طراحی سایت در تبریز
اهمیت مدیریت برند
اگر شما برند معتبری برای خود نداشته باشید که ثابت باشد، به طوریکه اگر برند شما متغییر و دارای افراط تفریط در عملکرد خود باشد با بازده های خوبی رو به رو نمی شوید.
مهم نیست چه خدماتی را ارائه می دهید یا در چه کاری مشغول به فعالیت هستید، آن چه که مهم است این است که دیگر مردم چه تصوراتی راجع به برند شما دارند.
مدیریت برندینگ سیاست های خود را می طلبد. این به این معنی است که برای موفقیت در عرصه ی مورد فعالیت نیاز به سرمایه های آن چنانی نیست و با شگرد هایی می توانید برند خود را توسعه دهید.
در زیر به پاره ای از این سیاست ها در حوزه مدیریت برندینگ و استراتژی آن اشاره می کنیم.
مشتریان جامعه هدف را شناسایی نمایید:
شما باید مشتریانی که برای هدف خود در نظر میگیرید را همه ی مردم جامعه خطاب نکنید.
چرا که شرکت های بزرگ همه از این استراتژی برندینگ که می گوید باید بر روی یک جامعه هدف معین سرمایه گذاری کرد پیروی می کنند.
به طوری که جامعه ی هدف آن ها بازه ی سنی، جنسیت و مشخصه ی تحصیلی و .. خاصی را دارا می باشد.
هر چه قدر که شما جامعه ی خود را کوچک تر کنید و بر روی آن تمرکز داشته باشید، می توانید گام های خود را بزرگ تر بردارید.
و بر عکس هر چقدر جامعه هدف شما جامع تر باشد، باعث می شود شما سر در گم شوید و به اصطلاح در این روش شما دچار تنوع طلبی می شوید و راه خود را گم میکنید.
و در نتیجه، تاثیر بازاریابی شما کاهش می یابد.
هم چنین باید در حوزه های مشتریان خود تحقیق داشته باشید چرا که شرکت هایی که در این حوزه ها بازه های زمانی را برای تحقیق وقت می گذارند، ترقی بیشتری را به عینه می بینند تا بقیه شرکت ها.
تحقیق باعث می شود شما رفتار مشتریانتان را شناسایی کنید، دیدگاه از خود در نگاه آن ها را متوجه شوید و هم چنین نیاز ها و انتظاراتی که از شما دارند را متوجه شوید تا پیشبرد مسائل را در تداوم آسان تر سازید.
میتوانید این مقاله را نیز مطالعه کنید سئو در تبریز
جایگاه برند
در این تاپیک، شما باید جایگاهی که برند شما دارد را بیان نمایدد.
این جایگاه باید بر حسب واقعیت باشد و نه کوچک سازی داشته باشد و نه با اغراق همراه باشد.
بهتر است این بیان بین 3 تا 5 کلمه باشد.
منظور از اینکه می گوید بر حسب واقعیت باشد این است که شما طبق تعریفی که از خود می کنید باید به آن تعریف عمل کنید و اهداف خود را عملی کنید.
در غیر این صورت همان طور که در بالا نیز گفته شد، اهمیت برند خود را از دست می دهید و اعتبار خود را کاهش می دهید.
نام برند و لوگو:
نام برند همان نامی تجاری است که مشتریان شما را با آن شناسایی می کنند.
هم چنین باید برای این برند تجاری ، یک لوگو نیز در نظر بگیرید.
این مقوله ها در اصل راهی برای شناخته شدن شما و اطلاع رسانی توسط آن هستند و مردم شما را با این نام و لوگوی تجاری مشخص می شناسند.
در حقیقت شما باید شعار های این نماد ها را به واقعیت تبدیل کنید تا بتوانید جاویدان و درخشان، گم های پیشرفت را بردارید و روز به روز به اعتبار خود بیفزایید.