سئو چیست و چه کاربردی دارد ؟

سئو مخفف  search Engine Optimization است که به معنای بهینه سازی موتورهای جست وجو است. منظور از بهینه سازی موتورهای جست و جو فریب یا دستکاری آن ها به تکنیک ها و متدهای نادرست نیست.بعد از طراحی سایت در تبریز نوبت به بهینه سازی این سایت برای موتورهای جستجو هست.

 

هدف از ایجاد سئو در کمک کردن به بهتر شدن رتبه ی نمایش وب سایت ها در نتیجه های موتورهای جست و جو و بالا تر بودن آن ها در این رتبه ها است به طور کل می توان گفت که یک روش برای متمایز کردن وضعیت استراتژیکی وب سایت ها است که وضعیت استراتژیکی به بیان اصلی ترین مواردی که با صفحه وب سایت مرتبط بوده و در بالاتر رفتن نتیجه های جست و جو اهمیت ویژه ای دارد.

 سئو یک فرآیند راحتی نمی باشد که به وسیله ی همه به سادگی انجام شود و برای انجام این کار و استفاده از آن مستلزم یادگیری علم کافی در این زمینه و فراگیری تمامی اطلاعات و فن و فنون در این زمینه است.

و این دانش باید به صورت مستمر به روز شود چون موتورهای جست و جو به شکل مداوم در حال تغییر الگوریتم های رتبه بندی است. برای همین علت است که یک مهندس سئو باید دانش و علم پیش زمینه ی خود را در این مورد به صورت مستمر به روز نگه دارند.

 

بهینه سازی سایت یکی از کارهایی است که باید به وسیله ی شخص سئوکار انجام می گردد.

 موتورهای جست و جو برای این که به یک وب سایت رتبه ی بالاتری داده بیشتر از 200 معیار برای این کار دارد. به همین علت باید مهندسین سئو از این معیارها آگاهی داشته و از آن ها در این جهات استفاده کنند.

به صراحت می توان گفت که نزدیک به 30 سال است که اولین موتورهای جست و جو شروع به فعالیت کرده اند که از بهترین آن ها yahoo, Infoseek  , Alta vista بودند و در زمان های پیدایش این موتورهای جست و جو به دید یک لیستی نگاه می کردند که کلماتی که به دنبال آن هستند به صورت حروف الفبا در آن فهرست قرار گرفته است.

با گسترش یافتن فضای اینترنتی به مرور زمان موتورهای جست و جوی به روزتری پیدا شده که از الگوریتم هایی استفاده می شود که رتبه بندی سایت ها به صورت پیچیده تری بر روی آن ها انجام می شود.

 

در ابتدا این الگوریتم ها بر پایه ی بیشتر بودن کلمه های کلیدی و به اندازه ی تکرار آن ها در یک محتوا موجب رتبه گرفتن وب سایت ها می شدند.

se1 سئو چیست و چه کاربردی دارد ؟

 

اهداف سئو چیست؟

 با رشد و پیشرفت رتبه بندی وب سایت ها به وسیله ی موتورهای جست و جو کارشناسان در این زمینه به دنبال روش ها و راه هایی برای اثربخشی این متد با استفاده از ترفند های اخلاقی بودند.

 

برخی از توسعه دهنده های وب سایت ها برای این که از رتبه های بالا در موتورهای جست و جو استفاده کنند اقدام به استفاده از روش های غیر اخلاقی که موجب قول خوردن الگوریتم های گوگل می شود استفاده می کنند.

 

برای نمونه استفاده ی مکرر کلمه ی کلیدی اصلی یکی از روش های غیر اخلاقی توسعه دهنده های وب سایت ها است که منجر به فریب خوردن الگوریتم های گوگل و در نهایت قرار گرفتن در رتبه های بالا و هم چین قرار گیری در سرچ گوگل می شود.

 ولی امروزه به دلیل پیشرفت و پیچیده تر شدن الگوریتم های موتور جست و جو با هیچگونه روش و ترفندی امکان دستکاری در تعیین رتبه ها وجود ندارد و به راحتی نمی توان در تعیین رتبه ها از روش های غیر اخلاقی استفاده کرد.

se2 سئو چیست و چه کاربردی دارد ؟

 

اهداف سئو به صورت خلاصه به چه صورت است؟

اگر بخواهیم اهداف سئو در تبریز را توضیح دهیم باید بگوییم که هدف آن در وب سایت ها به شرح زیر است:

  • کسب رتبه ی بالا در نتیجه های موتورهای جست و جو

 

  • افزایش ارتباط بین صفحه ها و کلمه های کلیدی که به وسیله ی مخاطبین وارد می شود.

 

زمانی که صفحه های مرتبط با عبارتی که کاربر به دنبال آن است به نمایش گذاشته می شود این کار هم برای موتورهای جست و جو و کاربر می تواند مزیت هایی داشته باشد که هم کاربر به صفحه هایی که قصد جست و جوی آن را داشت دسترسی پیدا کرده و هم موتور جست و جو برای استفاده ی کاربران به صورت مجدد موجب جذب اعتماد بالاتر می شود.

 

سئو چیست

 

برای همین علت کاربران رغبت بیشتری از استفاده ی آن دارند. از زمانی که سئو جهت رتبه بندی وب سایت ها در نتیجه های موتورهای جست و جو شروع به کار کرد این فرآیند نیاز به داشتن علوم کافی و زمان جهت پیاده سازی متدها و ترفندهای خود شد.

 

 و البته این موضوع نیز شایان به ذکر است که زمان اصلی ترین مورد برای بهینه سازی یک سایت  و صفحه است. براساس همین موضوع سئو می تواند ماه ها و یا هفته ها زمان ببرد تا به نتیجه برسد که به چه صورت کلمه های کلیدی در بهینه سازی مورد استفاده قرار می گیرد.

 

هرچند که نتیجه های بهینه سازی جست و جو ممکن است سریع مشاهده نشود ولی بعد از گذشت مدت زمان زیاد مزیت های سئو موجب می شود تا تعداد بازدید کننده ها از سایت زیاد شده و رتبه ی سایت افزایش یابد.

 

این موضوع برای صاحبان سایت ها بسیار حائز اهمیت است که در رتبه های بالای نتیجه های جست و جو به ویژه در سه رتبه ی اول قرار بگیرد چون که این سه نتیجه ی اول موتورهای جست  وجو نزدیک به 60 درصد از کلیک های را برای خود شامل می شود.

اگر چه قصد خلاصه سازی هدف های سئو را داشته باشیم به شرح زیر است:

  • موجب ایجاد برند سازی می گردد
  • در افزایش بازدید وب سایت می تواند تاثیر شایان به ذکری را داشته باشد.
  • موجب زیاد شدن تعداد ترافیک سایت می شود.
  • موجل برخوردار شدن وب سایت از رتبه ی بالاتری در صفحه ی نتیجه های جست و جو می گردد.
  • موجب زیادتر شدن فروش محصول های وب سایت می گردد.
  • به وضوح می توان گفت که به عنوان بهترین ابزار جهت ایجاد تبلیغات است.

 

انواع سئو به چه صورت است؟

اگر چه بخواهیم در پاسخ به این که انواع سئو به چه صورت است باید گفت که سئو در انواع گوناگون است که برای شما به صورت لیستی و تعریف کوتاه از آن بیان کرده ایم:

 

سئو چیست

 

  • سئو درون صفحه : سئو درون صفحه به صورت مستقیم مربوط به محتویات و کدهای داخلی سایت مانند عکس ها و متن محتوا می شود و شخصی که اقدام به تولید محتوا می کند به راحتی می تواند با کنترل این موضوع در نتیجه های جست و جو تاثیر بگذارد.

 

  • سئو بیرون صفحه: در این نوع از سئو روش بهینه سازی در بیرون از صفحه است و به وسیله ی تمامی ارتقاهایی که شما خارج از وب سایت انجام می دهید صورت می پذیرد.

 

  • سئو کلاه سفید: تمامی تکنیک ها و ترفندهایی که تابع قوانین موتورهای جست و جو است و شما برای بالا رفتن رتبه ی وب سایت خود استفاده می کنید را می گویند.

 

  • سئو کلاه سیاه: این نوع از روش بهینه سازی شامل تمامی تکنیک ها و روش هایی است که برای فریب دادن و دستکاری کردن الگوریتم های گوگل استفاده می شود تا در نهایت از رتبه های بالایی در موتورهای جست و جو برخوردار باشد.

 

سئو درون صفحه چیست؟

سئو درون صفحه یا سئو درونی اصول مختلفی دارد که در زیر به آن اشاره می کنیم: 

1.هدف جست و جو:

در سئو درون صفحه  شما باید بدانید کاربر چه چیزی را می خواهد جست و جو کند، و همان ها را برای خود هدف قرار دهید و طبق آن عمل کنید. 

 

سئو چیست

 

مثلا زمانی که کاربر وارد می کند سئو چیست؟، در واقع می خواهد گوکل تعریف های سئو را به او نشان بدهد. بنابراین باید کلمات کلیدی و محتوای شما به گونه ای باشد که گوگل قابلیت آن که شما را به کاربر نشان دهد را در سایتتان ببیند.

 

علاوه بر بالا بردن بازدید سایت در این مقوله، افزایش خرید و سفارش از سایت نیز بسیار مهم است. 

 

سئو درون صفحه تا حدودی سخت است، چرا که اگر شما ندانید محتوای خود را برای چه بازی سنی، تولید کنید مخاطب خود را دچار خستگی می کنید.

 

بهتر است وب سایت خود را اختصاصی و برای بازه ی سنی خاصی، هم چنین جنسیت خاصی مختص دهید. 

 

2. سرعت وب سایت:

 

سرعت سایت شما باید به حدی باشد که کاربر را راضی و حتی فراتر نگه دارد.

 

اگر مخاطب شما از سرعت سایت تان احساس راضی بودن کند، به این معنی است که گوگل نیز از آن راضی است و در نتیجه سئو سات شما بهبود پیدا می کند. 

 

بسیار مشاهده می شود زمانی که کاربری سایت را لود می کند، اگر سرعت سایت بالا باشد و در آنِ واحد همه ی اجزای آن لود شود سایت از تجربه با سایت لذت می برد.

 

برعکس اگر سایت به زور بالا بیاید، هیچ کدام از عکس ها ویدیو ها را نتواند به خوبی بارگذاری کند، مخاطب بلافاصله پس از مشاهده ی این رفتار وب سایت، آن را ترک خواهد کرد.

 

همان طور که در عمل نیز مشاهده می شود  وب سایت های با سرعت بالا تر، کلیک های بیشتری را نسبت به وب سایت های که سرعت آن ها کند است، از سوی کاربر می پذیرند.

 

3. طرح UI و UX:

طرح ظاهری مناسب می تواند باعث این شود که کاربر به وب سایت شما اعتماد کند و جذب وب سایت شما شود، به طوری که بخواهد مداو از سایت شما بازدید داشته باشد و به قول معروف سایت شما کاربر پسند باشد.

 

سئو چیست

 

4. عواملی که مخاطب را از بازدید بیشتر نهی کند:

زمانی که کاربر وارد سایت شما می شود، برخورد اول او با سایت شما بسیار مهم است.

 

شما می توانید سایت خود را به گونه ای طراحی کنید که کاربر از پشت سر هم گذاشتن ساعات متوالی در وب سایت شما احساس خستگی نکند.

 

و هم چنین ممکن است محتوای سایت شما در نگاه اول به گونه ای باشد که کاربر حس کند به دردش نمی خورد و با یک کلیک از آن خارج شود.

 

5. بهره گیری از کلمات کلیدی:

کلمات کلیدی باعث می شوند شما در قسمت سرچ گوگل قرار بگیرید و در آن بالا بیایید.

 

این کلمات اصولا کلماتی هستند که متن شما راجب آن ها است و متن شما آن کلمات را توصیف می کند.

 

هم چنین این کلمات بهتر است در تگ عنوان و هم چنین در توضیحات تگ متای شما وجود داشته باشد.

 

6. موضوع معین:

بسیار برای ما پیش می آید که درباره ی موضوعی جست و جو می کنیم اما موضوعی که می خواهیم را نمی یابیم.

 

این برای زمانی است که کلمه ی کلیدی ای که برای وب سایت در نظر گرفته اند، با محتوای متنی آن هم خوانی ندارد . در این صورت حتی اگر کاربر از سایت شما بازدید کند نیز فورا آن را ترک می کند.

 

پس برای ثبت کلیک بیشتر و هم چنین جلوگیری از جریمه  ی گوگل باید سعی بر ان داشته باشید که تا حد امکان کلمات کلیدی شما به محتوایتان نزدیک تر باشد.

 

7. بهینگی سایت:

 

گوگل در انتشار مطالب به اجزایی چون آدرس سایت، تاریخ منتشر کردن مطلب، نام دامنه و غیره توجه ویژه ای دارد. 

 

8. محتوای مناسب:

باید در این حوزه توجه داشت که محتوای شما مناسب و هم چنین یونیک باشد. به این معنی که کپی نباشد و صحت کلام را دارا باشد.

 

سئو بیرون صفحه چیست؟

همان طور که گفته شد این نوع سئو که به آن سئو خارجی نیز گفته می شود، اقداماتی برای بهبود سئو از جمله لینک سازی ها می باشد. 

 

تعداد لینک ها : هر چقدر تعداد لینک های یک وب سایت بیشتر باشد، ترافیک آن وب سایت افزایش می یابد و سئو سایت بهبود پیدا می کند.

 

اعتبار لینک ها: هر چقدر لینک های داده شده اعتبار بیشتری را دارا باشند، می توانند در رتبه بندی شما تاثیر بالاتری را داشته باشند.

 

3. کلمات قابل کلیک: این کلمات برای لینک کردن صفحات بر روی هم استفاده می شوند و تاثیر قابل توجهی بر روی رنک گوگل وب سایت شما دارند.

 

4. وب سایت های معتبر: هنگامی که وب سایت های معتبر و معروف که ثابت شده اند و مشتری زیادی دارند به شما لینک می دهند ، اعتبار سایت شما بیشتر از پیش بالا می رود و این به این معنی است که شما با اینکه تازه کار هستید اما قابلیت اعتماد دارید و می توان به راحتی به ما اعتماد کرد و از وب سایت تان خرید هایی را ثبت کرد.

 

مطالب مرتبط
گذاشتن دیدگاه

ایمیل تان را وارد نکرده اید .وارد کردن ایمیل الزامی است